French Polynesia

View listings

french-polynesia.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i French Polynesia

Fastigheter till salu i Franska Polynesien

 

Om din dröm är att leva i ett paradis kan du fundera på att köpa en fastighet till salu i Franska Polynesien. Franska Polynesien är ett utomeuropeiskt samhälle i Frankrike som omfattar mer än 100 öar i södra Stilla havet och täcker över 2000 km. Polynesien är uppdelad i Australiens skärgård, Gambier, Marquises, Society och Tuamotus. Öarna kännetecknas av vita och svarta sandstränder, berg, robusta avlägsna områden och extraordinära vattenfall.

Papeete är huvudstaden. Det ligger på ön Tahiti, i den administrativa underavdelningen av Windward Islands, varav Papeete är den administrativa huvudstaden.

Bora Bora är en liten ö i södra Stilla havet, som ligger nordväst om Tahiti i Franska Polynesien. Omgiven av små sandiga öar och en lagun av turkosvatten skyddad av korallrev, är det känt för dykning och lyxresorter.

För dem som har råd med det, är Bora Bora fastighetsmarknad på höjden av rikedom. Om du drömmer om att äga en fastighet till salu i Franska Polynesien, särskilt i Bora Bora, måste du ta mycket tid, eftersom fastighetsprocessen i Franska Polynesien är ganska svår. Belöningen för sådana ansträngningar skulle dock vara att äga en fastighet på den vackraste ön i världen.

För att äga fastigheter i Bora Bora krävs utländska investeringar tillstånd från franska Polynesiens regering. I de flesta fall är det mer sannolikt att regeringen godkänner en investering om projektet är affärsrelaterat och skapar goda anställningsmöjligheter för lokalerna.

Om du vill köpa fastigheter till salu i Franska Polynesien och särskilt i Tahiti, perfekt, anses det drottningen av Stilla havet.

Den stora ön där mer än 70% av befolkningen bor förbises ofta av resenärer. Men det här är ett stort misstag. Den enda riktiga "staden" i Franska Polynesien, Papeete kan vara ett trevligt ställe att utforska och var man kan leta efter fastigheter till salu i Franska Polynesien.

En annan plats att köpa fastigheter till salu i Franska Polynesien är Fakarava, känd som världens ände.

Ett UNESCO-biosfärområde, Fakarava är en av de bäst bevarade hemligheterna i Franska Polynesien, så skynda dig och kom hit. Den stora korallatollen erbjuder mycket mer än bara ett dyk i världsklass.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB